• BITCOIN/TL
    2165048,433
    % 0,43
  • ETHEREUM/TL
    100806
    % 0,64
  • SOLANA/TL
    5614.57
    % 0,70
  • BITCOIN CASH/TL
    15892.51,216
    % 1,78
  • LITECOIN/TL
    2715.99
    % 0,17
  • AVALANCHE/TL
    1206.11
    % -0,10
  • CARDANO/TL
    15.56
    % -0,28
  • TETHER/TL
    32.23
    % 0,07

2024 Yılında Solana’nın Büyümesini Geride Bırakabilecek Alternatifler

2024 Yılında Solana’nın Büyümesini Geride Bırakabilecek Alternatifler

Blockchain platformlarında iyi performans gösterenlere alternatif aramak, 2024 yılında beklenen boğa koşusu sırasında akıllıca bir hamledir. Bu makalede, önümüzdeki yıl Solana’nın etkileyici büyümesini geride bırakabilecek yeni platformlar öne çıkarılıyor. Portföylerini çeşitlendirip yeni trendlerden faydalanmak isteyen yatırımcılar ve meraklılar için bu bilgiler değerli. Hızla gelişen blockchain alanında öncü kalmak için bir fırsat sunuyor.

CYBRO Ön Satışı: Blast Blockchain’inde İlk Gelir Elde Eden Pazar Yeri ile Tanışın
CYBRO, Blast blockchain’in yeniliklerini kullanarak sürekli kripto kazançları sağlayan birleşik bir pazar yeri sunuyor. 2024’ün ikinci çeyreğinde başlatılacak olan platform, erken yatırımcılara avantajlı giriş koşulları sunuyor. CYBRO, yerel tokenlarını şu an için sadece 0,02 dolar fiyatla, %66 indirimle sunuyor. Token sahipleri, pazar yeri hizmetlerine ve çeşitli bonuslara öncelikli erişim elde edecek.

Aptos Piyasa Hissiyatı Soğurken Fiyat Dalgalanmaları Devam Ediyor
Son hareketler, Aptos’ta genel bir düşüş eğilimi gösteren dalgalı bir pazarı ortaya koydu. Yatırımcılar, kurulan yüksek ve düşük noktalar arasında salınan fiyatlar konusunda temkinli davranıyor. Aptos, yüksek işlem hızları ve ölçeklenebilirlik vaadi ile bu özelliklerin, piyasa hissiyatları olumlu yönde değişirse kendisini toparlaması için kilit olabileceğini gösteriyor.

BNB Piyasa Hissiyatı, Büyüme Gösterirken İstikrarı Gösteriyor
Son eğilimler, son birkaç ayın en yüksek seviyelerine yakın seyreden fiyatlarla BNB’nin istikrar kazandığını gösteriyor. Fiyat tavanlarının ötesine geçen büyük atılımlar henüz gerçekleşmese de, temel hazır görünüyor.

Sonuç olarak, APT, OP ve BNB, 2024 boğa koşusuna girerken sağlam büyüme potansiyelleri sunabilir, ancak kısa vadede yeni bir girişimciye kıyasla daha az çekici olabilirler. CYBRO, Blast blockchain’de kullanıcıların etkili bir şekilde getiri elde etmelerini sağlayacak benzersiz bir pazar yeri yaratan yenilikçi bir platform olarak dikkat çekiyor. İlk sürümünü 2024’ün ikinci çeyreğinde piyasaya sürmeye hazırlanan CYBRO, özellikle yaklaşan CYBRO token ön satışı ile erken yatırımcıların ilgisini çekiyor. Bu, başlangıçtan itibaren umut verici bir projeye katılmak isteyenler için cazip bir fırsat sunuyor.