• BITCOIN/TL
    2237762,403
    % 4,61
  • ETHEREUM/TL
    112900
    % 13,58
  • SOLANA/TL
    5957.55
    % 8,30
  • BITCOIN CASH/TL
    16263.47,233
    % 3,77
  • LITECOIN/TL
    2790.79
    % 4,70
  • AVALANCHE/TL
    1242.45
    % 7,07
  • CARDANO/TL
    15.77
    % 3,72
  • TETHER/TL
    32.18
    % -0,43

Künye

Yayıncı
Haberk.com – Web Haber Portalı Hizmetleri

Sorumlu Yayıncı
Burak SÜMER

İletişim Bilgileri
E-posta: admin@haberk.com

Genel Yayın Yönetmeni
Burak SÜMER

Haber ve İçerik Editörleri
Ahmet CAN

Arif YILDIRIM

HaberK

E-posta: editor@haberk.com

Reklam Rezervasyonları
Reklam Sorumlusu: Arif YILDIRIM
E-posta: reklam@haberk.com

Teknik Destek
E-posta: admin@haberk.com

Yazılım / Software: WordPress

Servis Sağlayıcı: GüzelHosting

Tasarım ve Tema: Birtema

Hukuki Danışman

Sümer Hukuk Bürosu

Yasal Uyarı
Haberk.com’da yayımlanan tüm materyaller (metin, görsel ve videolar dahil) telif hakkı yasaları ile korunmaktadır. Haberk.com’daki içerikler izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Sorumluluk Reddi Beyanı

Reklamlar ve Sponsorlu İçerikler
Haberk.com, sitemizde yer alan reklamların üçüncü parti reklam ağları tarafından sağlandığını belirtir. Ayrıca, sitemiz sponsorlu makaleler ve basın bültenleri de yayınlamaktadır. Bu içerikler üzerinden yönlendirilen bağlantılar ve açılan pencereler tamamen kullanıcının sorumluluğundadır ve Haberk.com tarafından onaylanmamıştır.

Telif Hakkı
© 2024 Haberk.com. Tüm hakları saklıdır. Sitemizde yer alan haberler, resimler, anketler, quizler, videolar ve röportajlar dahil tüm içeriklerin telif hakları Haberk.com’a aittir ve izinsiz kullanılamaz.

Harici Linkler ve Yazar Sorumluluğu
Sitemizdeki harici linkler ayrı bir pencerede açılır ve bu linklerin içeriği üzerinde Haberk.com’un bir kontrolü yoktur. Yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarlar sorumludur. Haberk.com, önceden bildirimde bulunmaksızın içerik değişikliği yapma hakkını saklı tutar.

Yatırım Tavsiyeleri ve Mali Sorumluluk
Haberk.com’da yer alan yatırım bilgileri, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu bilgiler, genel bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır ve kişisel mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Yatırım kararlarınızı bu bilgilere dayandırmamanız önerilir.

Veri Doğruluğu ve Güncellemeler
Sitede yer alan bilgilerin doğruluğu ve güncelliği için sürekli çaba gösterilmekte olup, bilgilerdeki hatalardan Haberk.com sorumlu tutulamaz. İçerikler dilediğimiz zaman değiştirilebilir ve güncellenebilir.

Fikri Mülkiyet Hakları
Haberk.com logosu ve markası, Haberk.com’a aittir ve izinsiz kullanılamaz. Sitemizde yer alan içeriklerin herhangi bir kısmı, Haberk.com’un yazılı izni olmaksızın kullanılamaz.

Üçüncü Parti Bağlantılar
Haberk.com, sitemizde yer alan diğer kurumlara ait internet bağlantılarının doğruluğu veya hukuka uygunluğu konusunda garanti vermez ve bu bağlantılardan kaynaklanabilecek zararlar için sorumluluk kabul etmez.

Genel Uyarılar
Haberk.com, sitemizde yer alan bilgilerin kullanılması sonucunda kullanıcıların uğrayabileceği herhangi bir zarardan sorumlu değildir. Sitemizde yer alan bilgi ve yorumlar, alım-satım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Yasal Uyarı

Bu sitede yer alan yatırım bilgisi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihlerini dikkate alarak,
kişiye özel olarak sunulmaktadır. Bu sitede veya e-bültenlerimiz kapsamındaki sözel, yazılı ve grafiksel dahil olmak üzere tüm bilgi ve analizler; herhangi bir karara dayanak oluşturması noktasında herhangi bir teminat, garanti oluşturmamakta ve yalnızca bilgi edinilmesi amacıyla paylaşılmaktadır. HaberK.Com hiçbir şekil ve surette ön onay, ihbar ve ihtara gerek olmaksızın söz konusu bilgileri değiştirebilir veyahut silebilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı vermeniz beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitedeki yorumlardan, eksik bilgi ve/veya güncel olmama gibi konularda ortaya çıkabilecek zararlardan HaberK.Com ve çalışanlarının herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.