• BITCOIN/TL
    2152558,305
    % -0,04
  • ETHEREUM/TL
    99171
    % -1,21
  • SOLANA/TL
    5494.64
    % -0,83
  • BITCOIN CASH/TL
    15743.41,105
    % 2,72
  • LITECOIN/TL
    2666.4
    % -1,64
  • AVALANCHE/TL
    1151.21
    % -3,60
  • CARDANO/TL
    15.1
    % -3,00
  • TETHER/TL
    32.25
    % 0,02

Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

Güvenliğiniz bizim için esastır. Bu nedenle, Haberk.com olarak, paylaştığınız kişisel verilerinizi büyük bir özenle korumaktayız.

Veri Sorumlusu Olarak Biz
Haberk.com olarak, kişisel verilerinizin hangi amaçla işleneceği, kimlerle ve niçin paylaşılabileceği, veri işleme süreçlerimiz ve hukuki dayanaklarımız hakkında sizi bilgilendirmeyi amaçlar bu politikayı sunuyoruz.

Kişisel Verilerinizin Toplanması ve İşlenmesi
Web sitemize erişiminiz sırasında, IP adresiniz ve tarayıcı bilgileriniz gibi veriler toplanabilir. Bu veriler, analitik sağlayıcılar ve teknoloji sağlayıcılar gibi üçüncü taraflarla işbirliği yaparak, otomatik ve manuel yöntemlerle, çerezler aracılığıyla toplanabilir ve işlenebilir. Bu işlemler, hizmetlerimizi sizinle sözleşme ilişkisi çerçevesinde ve meşru menfaatlerimize dayanarak yürütülmektedir.

Veri İşleme Amaçları
Topladığımız kişisel veriler, sunduğumuz hizmetlerin kalitesini artırmak, bu hizmetlere erişiminizi kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak geliştirmek amacıyla kullanılmaktadır. Ayrıca, kişisel verileriniz, yasal yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek için de işlenebilir.

Kişisel Verilerinizin Aktarılması
Kişisel verileriniz, faaliyetlerimizi destekleyen yurt içi ve yurt dışındaki üçüncü taraflarla ve yasal zorunluluklar çerçevesinde adli ve idari otoritelerle paylaşılabilir. Bu aktarımlar, gerekli güvenlik önlemleri alınarak gerçekleştirilir.

Kişisel Veri Sahibi Olarak Haklarınız
KVKK uyarınca, veri işlenip işlenmediğini öğrenme, işlenmişse bilgi alma, işleme amacını ve verilerin amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını sorgulama, aktarıldığı üçüncü tarafları öğrenme, verilerinizin düzeltilmesini veya silinmesini talep etme, işlenen verilere itiraz etme ve zarara uğramanız halinde tazminat talep etme haklarına sahipsiniz.

Haklarınızı Nasıl Kullanabilirsiniz?
Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için admin@haberk.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Kabul ve İletişim
Web sitemizi kullanmaya devam etmeniz, bu gizlilik politikasını kabul ettiğinizi varsaymamıza neden olur. Daha fazla bilgi ve sorularınız için lütfen bizimle admin@haberk.com adresinden iletişime geçiniz.